fredag, juli 10, 2009

An [ice] day

Ugens LM Style handler om at tilføje bløde elementer (stof, filt, blonde mm) på sine layouts. Jeg har lavet to temmelig forskellige layouts til dette tema.

Det første layout er med et billede af Bertram og hans far Christian. Titlen er lavet med et mix af thickers og en af de nye Basic Grey Woolies. Da jeg så den vaffel kom idéen til titlen An [ice] day (læs som: a nice day) til mig, og jeg måtte bare finde et billede, jeg kunne bruge. De glade papirer er October Afternoon Cherry Hill.Mit andet layout er med et billede fra mine forældres have i april. Layoutet er en del mere romantisk, end det jeg normalt laver, men jeg ville have Prima stoffuglen med, og den skulle have ordentlige rammer at folde sig ud i. Jeg er ret vild med størrelsen på fuglen; det kan være svært at få scrappynt, der fylder nok på et layout, men fuglen har en dejlig størrelse. De dejlige prikkede bogstaver er en anden ny kærlighed, som er fra Webster's Pages.
New layouts for LM Style this week. The theme was to add texture to layouts by using fabrics, felt, lace etc. I made these two layouts for the feature. They turned out in quite different ways but I rather like both of them. Besides from the happy colours of the first layout, I really like my punny title. The second one if far more romantic than what I normally do but I needed something to let the bird spread its wings fully.

5 kommentarer:

angely sagde ...

Hvor er det nogle smukke layouts. De er lige klar til lift i dag. Jeg har en del filt og masser af stof at lege med. Jeg bliver altid inspireret når jeg besøger dine projekter :)

Margit sagde ...

Hvor er de begge flotte... men alligevel forskellige.
Jeg er helt vld med den sidste... jeg har måske en romantisk kant ;o)
God week-end.

Anonym sagde ...

Hvor er det bare nogle flotte ting du laver, er helt vild med det sidste Lo med fuglen.
God Weekend
Hilsen Scrapfan

Ida sagde ...

Det er nogle superlækre LOs. Godt fundet på med titlen til Bertram, det er en virkelig god detalje. Jeg er helt vild med fuglen i det andet LO og blomsterne der passer så godt til farverne på papirene.

Marolle sagde ...

som altid fantastiske layouts!!
Jeg er imponeret over din måde at sætte papirer og pynt sammen på og få det hele op i en større enhed, fantastisk!
god søndag :)