søndag, juni 03, 2007

Kristians fødselsdag

I går fejrede vi Kristians fødselsdag hele dagen; Christian, Heidi, Bertram, Esben & Sus var tilsagt til middag og fodbold om aftenen, og om morgenen spiste Kristian og jeg morgenmad sammen og Kristian åbnede sine pakker (som bestod af to bøger og billetter til tre teaterstykker i løbet af efteråret):


Jeg havde pakket bøgerne ind i tre forskellige sort/hvide scrappapirer, og Kristian var ikke meget for at åbne dem, for "så ødelægger man jo papirerne". Tja, det er rigtigt, men jeg havde valgt at bruge papirerne til indpakning, da jeg ikke lige kunne forestille mig at lave et layout med de papirer. Jeg tror ikke, det er sidste gang, jeg har pakket ind på denne måde.


Vi lavede en særlig kage i henhold til middagens fodboldtema; kagen er Hannes Chokoladekage og pynten fandt vi hos kagebutikken.dk - og vi var begge meget begejstrede over resultatet og glædede os til at sætte den frem:


Kristian accepterede at stille op til fotografering med kagen, men han er jo et tosseøre, så billedet måtte naturligvis ende lidt fjollet ;o)


Selvom fodboldkampen for at sige det mildt endte skandaløst, så havde vi en rigtig hyggelig aften med store og små fodboldseere, som var i stand til at se fodbold og hygge sig uden at lave ravage for resten af fodbold-Danmark. Tak for kampen!

Og så lige et skud af Danmarks sødeste roligan:

6 kommentarer:

Navn: Marianne sagde ...

TILLYKKE KRISTIAN!
Sikke nogle finde gaver - og kagen er da hel imponerende. Matcher fint Kristians trøje...
Dejligt I havde en god aften trods kampens slutning, som virkede som én stor fuser.
//Marianne

Charlie sagde ...

Ja til lykke til Kristian - selvom han kun har set mig ½ minut i teatret i Allerød sidste år =0).

FIN kage og nuttet supporter.

Knus Charlie

ingela sagde ...

Åh vilken fin banner du har Cecilie! Så roligt att du kommit igång med bloggandet igen. Jag får ta mig i kragen jag med! *KNUS*

Gitte sagde ...

Tillykke med din mand. Sikke da en kage at få - selvom jeg slet ikke er til fodbold, så er kagen da misundelsesværdig.
Sød lille roligan.

Anonym sagde ...

Vilken fin tårta.

Kram från Laila

Marie sagde ...

Vilken läcker tårta (vilken förfärlig match!) och så mycket nytt här i bloggen! Du är så fantastiskt duktig =)

Kram allra sötaste du!