fredag, maj 25, 2007

Opsang

Jeg har fået en opsang fra Sverige; hvis jeg ikke opdatere min blog bliver jeg fjernet fra favoritlisten. Det går ikke! Her kommer en opdatering af bloggen: jeg havde en fantastisk tur til USA og nød den udfordring og oplevelse det var at være på udebane på andres hjemmebane. Jeg glæder mig til at komme af sted igen til efteråret.

På studiefronten går det også godt. Jeg har lagt mine specialeplaner om, således at jeg nu først skriver to mindre opgaver à 25-30 sider og derefter mit speciale. Det tror jeg er godt, og den første af de mindre opgaver er undervejs.

På scrapfronten går det også derudaf med spændende nye produkter, udfordringer og opgaver. Jeg elsker at være en del af teamet på lifetime.com - jeg har lovet at vise nogle af mine nyere ting her på bloggen, og det skal jeg gøre lidt af gangen:Det her kort fik Kristian, da vi havde været kæreste i 11 år den 11. maj. Det er lavet primært i Sassafras Lass skønne nye papirer og med deres rub-ons. Elsker de funky farver. Det er Sonya fra LM, som er inspirationen bag måden båndene er syet på. Det er en fed effekt, og det bliver ikke sidste gang, I ser det hos mig.


Det her layout er med billeder fra Lizas 12 års fødselsdag i april; jeg fatter nok ikke rigtig, at hun er 12 år. Papirerne er Junkitz Salsa Celebration, og de er bare fantastiske. Farverne er der masser af knald på og man kan da kun blive i godt humør af dem!

1 kommentar:

marie sagde ...

Och sådana orders måste man ju lyda =)


Hurra för uppdaterad blogg. Hurra för att du är så bra!


Kram, kram, kraaaam