fredag, maj 14, 2010

Vores første post (layout #41)

Layout #41 i 2010.

To dage før vi officielt flyttede ind i vores tyske hjem, fik vi vores første post her på adressen, og det var virkelig hyggeligt at få den første post hernede. Jeg tog billede af vores post, og naturligvis skulle billedet og mindet også scrappes.


Jeg elsker knapper.

Layoutet er liftet fra det øverste layout i denne post på Cosmo Crickets blog. Papirerne er fra October Afternoons Thrift Shop serie, og jeg har mixet med lidt blomster (den hæklede har min svigermor ansvaret for), forskellige ting fra Basic Greys Origins serie, lidt andre sager og en stribe relativt gammelt bånd - jubi!
The picture shows our first post here in Bonn and I had to scrap the picture and the memory. I've lifted the first layout in this blog post at Cosmo Cricket's. I've used October Afternoon papers mixed with various flowers and embellishments from Basic Grey's Origins. I even got to use a piece of fairly old ribbon - yeah!

9 kommentarer:

Sarah sagde ...

Rigtig god ide at dokumentere den slags "hverdags" ting. LO'et er virkelig fint. Jeg elsker OA og glæder mig til at få finger i Thrift shop.
Hav en god dag.

Majer sagde ...

Super idé at scrappe det første brev :-)

Kan tydeligt huske da jeg rejste til Zambia. Det første brev jeg modtog var fra min bror, der havde skrevet det, før jeg rejste, så jeg fik det relativt hurtigt, efter jeg var ankommet. Det er lykken med sådanne breve :-)

Sine sagde ...

Virkelig lækkert layout! Jeg er vild med titlen oven på det ternede, det giver en helt speciel effekt. :D

Charlotte Ravn sagde ...

Jeg kan godt huske det fra da vi boede i USA. Det var altid skønt at få breve og pakker hjemmefra.
Dejligt LO og herligt at du også scrapper sådan nogle hverdagsting.

Karina sagde ...

Hvor er det et flot layout, både farver, papirer og opsætning. Hvor er bogstaverne fra? Har du givet dem glossy accent eller er de bare sådan? Me like.
Rigtig god ide forøvrigt, at forevige den første post.
Jeg har lige siddet og kigget på nogle af de nye OA papirer.. suk.. ; )
God weekend.

Benita sagde ...

Jeg elsker også at få breve (og især (scrap)pakker hihi)

Lækkert layout og imponerende brug af farver. :)

Margit sagde ...

Super flot LO. Det ser knald-godt ud med de farver sammen... og lækkert at du har mange farver i titlen... matcher frimærkerne fint ;o)
Rigtig god opsætning der sætter det første brev i focus.
Sødt at du får lavet LO om den detalje ved et udlandsophold.

madamtridse sagde ...

En super god ide at du har lavet et LO med jeres første post.:)Lækre farver og pynt.:)
Du må ha' en rigtig god weekend.

Netti sagde ...

Jeg kan huske da jeg gik på efterskole, at der var ikke noget bedre end når posten skulle deles ud og læren råbte ens navn. Nogen havde skrevet til mig! Næste skoleår er det min datter der skal afsted og jeg vil naturligvis skrive til hende..også selv om det kun er 20 km væk.
Superflot layout du har lavet. Det ternede papir er jeg da helt vild med :)