tirsdag, maj 11, 2010

Helt og aldeles flad (layout #39)

Layout #39 i 2010.

De her billeder af Frk. Alma efter hendes første tur i aktivitetscenteret måtte da naturligvis scrappes. K mener godt nok, at det er lidt tarveligt, at man er så lille og så bliver drillet, men jeg synes ikke hun bliver drillet så meget ved det her layout. Layoutet er baseret på Pencil Line skitse #166, og den var faktisk sjov at arbejde med.


Håndsyede linjer i papiret primære farver.

Der skulle i følge skitsen være journaling her, men da jeg jo ikke kan skrive journaling for E&S valgte jeg at lave syede linjer, der var et ekko til det mønstrede papir.


Mix af thickers og BG stickers.


Glazed brads mixet med KI glimmer brads.

Jeg elsker glazed brads, men jeg synes desværre ikke, at jeg får brugt dem, når jeg har købt dem. Disse brads hører til BG Lemonade, og den serie har jeg faktisk brug op; alligevel havde jeg masser af glazed brads tilbage. Nu er de brugt, og det er skønt.This layout is based on Pencil Lines sketch #166 and I really enjoyed working with this sketch. The pictures are of Miss Alma and I just had to scrap her total exhaustion. It is hard work being two months old. The title means something along the lines of: totally and utterly done.

9 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønt LO. Dejlige glade farver og lækre detaljer.

Benita sagde ...

Altså Cecilie, nu mangler jeg altså dit billede i toppen af din blog. Kommer der ikke snart et igen?

Meget farverigt layout med masser af sjove detaljer. Er vildt imponeret over at du får brugt så mange gamle ting. :)

Eva Dohn sagde ...

Rigtig fint layout. Og tænk, at du ved dine farvevalg af pynt og papir faktisk har neutraliseret farverne på aktivitetstæppet.

Margit sagde ...

Super sej titel... ;o)... passer uovertruffent til e billeder...
Jeg er vild med at du har holdt papirets farver og mønster (cirkler) på hele LO'et. Super godt set og det ser KANON godt ud...
Hvor er hun dog kær...

Charlotte sagde ...

Hvor godt at du har fået brugt sådan et baggrundsark med fuld knald på farver og mønstre! Det passer så godt til de farverige billeder.
Flot opsætning og en herlig detalje med de forsk.farvede matter under billederne. :0)

Karina sagde ...

Man må godt drille lidt, når det er af ren kærlighed ; )
Dejligt layout og god ide og detalje med de syede linjer.

Netti sagde ...

Hvor er det virkelig flot lavet. Sikke da en god idé med at sy noget "tekst". Det giver en rigtig god effekt.
Og så må jeg lige sige at hende Alma der er vildt lækker.

Karina sagde ...

Hov jeg glemte lige og svare på woodgrain stemplet... Jeg tror, at det bliver svært at bruge det til et helt ark 12x12 papir. Det bliver nok sært at ramme striberne..

Charlie sagde ...

Se lille Alma - det er derfor man skal holde sig væk fra Fitness-butikker - tænk hvis man falder i søvn på vejen hjem!!! SKØNT LO - og den form for drilleri går jo rent ind her hos os, som du jo nok ved. FINE farver og detaljer.