søndag, maj 30, 2010

Schwarz Rot Gold

Lidt bart,
men farverne står da frem.


Overalt i landet er de tre nationale farver Schwarz Rot Gold fremherskende - på sodavandsflaske, i Hariboslik, på nutellabøtter og pakker med ost. Tyskerne glæder sig gevaldigt til verdensmesterskabet i fodbold, og det kan man jo ikke fortænke dem i. Vi var i Ikea fredag aften, og vi kunne simpelthen ikke lade være med at blive grebet af forventningensglæde, da vi så, at de solgte håndklæder i nationalfarverne. Så vi måtte have en trio af håndklæder til pynt i badeværelset. Normalt er farverne i badeværelset pink og grøn, så der er lidt bart lige nu, fordi jeg har fjernet den pink og grønne udsmykning, så de nye farver kan få lov at stå frem.

Et fluffy flag.

I forlængelse af det med de tyske farver og forventningerne til tyske præstationer, så har vi haft en sjov oplevelse i forbindelse med årets Europæiske Melodi Grand Prix. Som det sikkert ikke er gået forbi næserne på de fleste europæere, så vandt tyske Lena grand prixet i går. Jeg ser ikke MGP, men man kan jo ikke undgå at høre om det alligevel. I løbet af denne uge har de tyske medier været fuldstændig overbeviste om, at det i år var Tysklands tur til at vinde. Da vi kørte til Aachen i går, hørte vi i radioavisen (indslaget kom mellem de politiske nyheder og sportsnyhederne i en seriøs udsendelse), at "hvis alt gik efter planen ville Lene modtage prisen som vinder klokken 22.30 i aften". I ramme alvor... Der blev ikke grinet lidt efter meddelesen; nej, det var en del af nyhederne. At nyhedsværten så viste sig at have ret, ja det gør det jo nærmest kun endnu bedre...

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Ja jeg så Melodi Grand Prix og er vild med den tyske sang så jeg kan godt forstå at den vandt. Google havde forudset at den vandt. De forudså også at Norge vandt sidste år :)
Superflot med dine tyske farver i badeværelset :)

madamtridse sagde ...

Så melodi Grand Prix igår med hele familien. Vi var lidt delte over den sang, men den var faktisk god. Det var ok den vandt for så vandt DK jo også lidt, for det var en dansker som har skrevet sange.;O)
Wii hvor er den camper skøn, herligt at den har fået campingvogn på :)
Super skønne sommer billeder fra din terasse og også fra jere tur til Eventyrparken :)
Du må ha' en skøn uge.

Benita sagde ...

Sørme nok I er godt nok blevet integredede nu, hva?

Stort tillykke til Tyskland med sejren, de kan så takke danmark for at skrive sangen...

Charlie sagde ...

Hej du - vi har jo været til SAM hele weekenden så først PC-tid nu. Tænkte på dig da Tyskland vandt - jeg blev helt glad for at det igen er en sang der bliver stemt på og ikke et "hvor mange letpåklædte mænd og akrobatkvinder kan vi få på scenen i år"-bidrag. Sød ide med flagfarverne. Knus