onsdag, februar 25, 2009

Zukunft (56/365)


Nu er det endelig officielt hele vejen rundt: Kristian og jeg flytter til Bonn i 1½ år. Kristian starter job hos FN den 6. april, så vi har gang i alle forberedelserne til vores flytning. Det er så spændende, og vi glæder os helt forfærdeligt til alle oplevelserne. Vi kommer selvfølgelig til at savne venner og familie, men I ved jo, at I er velkomne hos os. Og så er der ikke længere fra Bonn til København, end at vi kan komme hjem relativt ofte.

Just thought to add an English version of this post. K and I will be moving to Bonn in Germany in April. We'll be staying 18 months and we are very excited about it all.

14 kommentarer:

Margit sagde ...

WAUUWWW... hvor spændende... =0)
Så kan jeg godt forstå du har gang i sorteringen... ;-)
Uha, hvor man hurtigt kan få gemt en masse =0)
Til lykke med udfordringen og jobbet hos FN.Det lyder da spændende.
Glæder mig til at høre mere - og så må vi altså få lagt en lege- dato.

Maribi sagde ...

Stort tillykke med udstationeringen, hvor bliver det bare spændende.... Glæde rmig til at høre om livets gang i det tyske:0)

Anonym sagde ...

Sie erinnern, das mann nach Deutschland umziehen mussen für die echte Fahrspass!

Anonym sagde ...

Ih det bliver godt nok spændende og lidt af en omvæltning. Så bliver der nok mange spændende indlæg i dit projekt 365. :)

LaChris sagde ...

GOSH ! Hvor spændende !!! Hvornår drager i afsted så ? Ihhh, sikke mange skønne billeder du skal få taget i det tyske...dem glæder jeg mig allerede til at se :O)

Dittepigen sagde ...

Sikke en beslutning, hvor bliver det dog spændende. Dejligt at internettet er opfundet, så er man aldrig rigtig langt væk fra dem derhjemme. Og din blog kan vi andre jo stadigvæk følge, for mon ikke din kreativitet vil blomstre også i Tyskland. Ønsker Jer al mulig held og lykke, god vind i sejlene osv. med dette eventyr.

Karina sagde ...

Det lyder spændende, Cecilie. Godt at du har bloggen så vi kan høre om hvordan det går i zukunften ; )

Charlie sagde ...

IH altså hvor spændende - da der var helt stille om emnet troede jeg det slet ikke var gået i orden. TIL LYKKE til Kristian og dig og GODT vi kan holde kontakt via bloggene. Du siger bare til hvis du skal bruge nogle gode "Hausfrau" råd - jeg har jo en veninde der er tysk gift og bor nær Hamborg. PS Syrefri hedder Säurefrei dernede og resten er lige ud ad landevejen. ;0)

Netti sagde ...

Det bliver vel nok spændende. Hvornår flytter i?

Karin sagde ...

Nøjj det bliver spændende Cecilie. Håber vi hele tiden bliver opdateret her på bloggen :-)

Anonym sagde ...

Hold da op en stor beslutning af træffe, tillykke med beslutningen det bliver vildt spændende for jer. Heldigvis har vi internettet, så vi kan følge med på din blog om jeres liv. Og stadig få inspiration af dine flotte ting. Held og lykke til jer begge.
KH 10na

Ida sagde ...

Tillykke, tillykke!!! Det bliver helt vildt spændende. Jeg kommer til at savne dig rigtig meget - men så kan jeg jo heldigvis komme og besøge dig i Bonn og følge med her på din blog m.m. Held og lykke med pakning og flytning og det hele ;-)

Karin A sagde ...

Så nyfikna vi var - jag i alla fall :)- på vad det var ni firade med det tända ljuset. Stort lycka till! Ska bli roligt att läsa här om vad ni har för er!
Men..... det betyder att vi inte får se dig på Eventet i år??!!!
K

madamtridse sagde ...

Ej hvor lyder det spændende. Jeg ønsker jer rigtig meget held og lykke. Godt vi stadig kan følge dig på bloggen.:)
Rigtig god aften.