torsdag, februar 19, 2009

Journaling spots

Ugens LM Style handler om at få brugt nogle af alle de journaling spots, man måtte have købt, der passer til forskellige serier af papirer. Jeg har bidraget med disse to layouts:


8 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hvor er de total skønne begge LOs! Rigtig god idé at få brugt div. journalingkort...ofte ligger de bare tilbage i bunken :O)Herlig titel på det øverste ! Og skønne farver..ihhh jeg kan blive ved :O)

Karina sagde ...

Det er to rigtig flotte layouts. Og god brug af journaling spots.

Charlie sagde ...

Dejligt at se nogle LO's med farver på her i den mørke tid - og dejligt at se hvordan du bare KAN det jeg har så svært ved - at få mixet de mønstrede papirer. Skøn titel - K ser bestemt ud til at nyde sin drink. =0)

madamtridse sagde ...

Wow super skønne og 2 meget inspirerende LO. Total lækre farver og detaljer. "Yuck" herlig titel.;)
Ja journalingkort skal man ha', men får man brugt dem, nej:) Jeg må vist se at få kigget på mine igen, så de kan blive brugt.:)
Du må ha' en rigtig god aften.

Eva Dohn sagde ...

Flotte layouts, er især vild med det første grundet opsætning og farver.

Heidi sagde ...

hvor er de dog flotte ;o) er vild med orange på det første, tror jeg har noget med orange pt. ;o)

Netti sagde ...

Det er nogle rigtig flotte layouts du har lavet. Jeg synes nu at jeg er ret god til at bruge mine journaling blokke af den simple grund at det er så dejlig nemt :)
De hjemmelavede blomster er vildt flotte. Det giver en god effekt at sætte dem lidt skøvt på som du har gjort. Det vil jeg lige huske.

Margit sagde ...

Super lækre LO'er... super seje farver til hver sit tema. Du er sluppet rigtig flot fra brug af de stærke farver... det synes jeg er svært...
Og det andet LO er liiiige mig... er vild med brun og lyseblå og allerhelst SAMMEN. Søde hjemmelavede blomster...
1000 TAK for dit tilbud :) - det vil jeg da blive glad for. Linket viser jo noget helt fantastisk hundepapir (en boldgade jeg slet ikke har været i før :o))
Hører fra Charlie at vi måske skal lege en dag? :) Det vil være hyggeligt...
God aften...
=0)