mandag, februar 16, 2009

Næsten alene (47/365)


Jeg kom alt for tidligt op i morges, og klokken 9 havde jeg været oppe mere end tre timer, og jeg trængte sådan til frisk luft. Jeg kørte i Dyrehaven, og jeg havde stort set hele den store have for mig selv. På 1 time og 20 minutter mødte jeg 6 andre mennesker, der trodsede kulden og det grå, grå vintervejr. Nu har jeg mere energi, og det er skønt.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser koldt ud! :-)

Anonym sagde ...

Ja det ser virkelig koldt og barskt ud...ligner slet ikke den dejlige Dyrhave :O) Hvor må det være skønt at bo så nær ved! Ha en dejlig dag.

Margit sagde ...

Pudsigt... jeg var også oppe kl.6 i dag... har ellers lært at sove lidt længere ;-)
Herligt billede - selvom der ser gråt, koldt og trist ud..
Hav en dejlig dag...

Charlie sagde ...

Du er dygtigere end jeg er til at få gået de der ture i hverdagen - men jeg har selvfølgelig heller ikke så mange ledige dagslystimer på denne årstid. SMukt omend lidt dystert foto.

Netti sagde ...

Det ser godt nok barskt ud, men hvor må det være dejligt at have gået en tur der. Jeg er helt misundelig.

Maribi sagde ...

UUUUH, det ser koldt ud.... men er jo skønt med en frisk tur i den skønne sne. Der er nu ikke noget som sne til at lysne og løfte umøret i denne tid:0)

Gitte sagde ...

Brrrrr det ser koldt ud. Men det er super skønt at gå tur i det kolde vinter vejr. Jeg tror jeg vil cykle mig i tur lange Amagerstrand idag, det er det skønneste solskinsvejr idag.
Du må ha' en rigtig god dag.