lørdag, april 26, 2008

Lille A

En kær veninde fik for lidt siden en smuk datter, og jeg måtte naturligvis lave et kort til gaven. Papiret er fra Pink Paislee, og det er sådan nogle lækre papirer og farver. Kortet er måske ikke helt oplagt et babykort, men her er det...I dag skal Kristian og jeg en tur til Helsingborg; der er ScrapEvent (som jeg desværre ikke skal være med til), og jeg skal over og hilse på og kigge lidt i butikken. Kristian skal geocache lidt imens jeg snakker med mine medscrappere, og så skal vi en tur til Höganäs og kigge lidt keramik. Det bliver man vist aldrig rigtig træt af ;o)

7 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor er det e sødt kort - nogle fede farver og detaljer :0) Bare det var mig der skulle til Event i Sverige. I ønskes en rigtig dejlig tur. Glæder mig til at læse hvordan det har været.

Marie sagde ...

Vackraste, vackraste kort från den vackraste av vänner! Tack kära Cecilie för de fina gåvorna! Och vi fortsätter gladeligen att klä henne i danska färger.

Varmaste kramen!

Netti sagde ...

Sikke et sødt kort du har lavet. Det er så lækkert.
Jeg er vildt misundelig på at du skal til Sverige til Scrapevent og shoppe.

Anonym sagde ...

det er bare et vildt flot kort!!

lam sagde ...

wow det er simpelhen så flot det kort og fyldt med søde detaljer.
God tur i det svenske

Diana sagde ...

Sikke da et skønt kort du har lavet - må da vist liiige lifte et par af detaljerne !
Og hyggeligt lige at sige davs i Sverige, ærgerligt at du ikke var med hele weekenden, det kunne have været super hygsomt :0)

Ida Gimsing sagde ...

Rigtig sødt kort! Det minder mig om, at jeg vist har et par stykker liggende der skal laves... Så mange projekter, så lidt tid - suk!