mandag, april 21, 2008

Et kort og et layout

Torsdag er jo nyhedsbrevstid på Lifetime, så her er mine bidrag til sidste uges nyhedsbrevet. Kortet er lavet til min fars 25 års jubilæum den 1. april; jeg ville fokusere på den maritime, rejsende del af hans arbejde uden at det blev for klichéagtigt. For at give bagsiden af kortet lidt karakter lod jeg båndet løbe hele vejen rundt. Jeg gav enderne af båndet lidt klar lim, så det ikke flossede.


Et layout i 8.5x11 om Flat Stanleys (en karakter fra en amerikansk børnebog) besøg her hos os. Jeg har - ret åbenlyst - ladet layoutet være i danske farver med en enkelt grøn accent.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

wauw er helt vild med det kort!!

piabau sagde ...

Super fint kort og lo du har lavet, flotte detaljer, kan godt li' stemplet med flyet

Charlie sagde ...

Lækkert kort til farmand - god ide med de mørkeblå brads i nogen af cirklerne (ja du kender jo mig - jeg er vild med smådetaljer) =0).

CarolineR sagde ...

Så fina!

Linda sagde ...

De er rigtig flotte dine kort - det ser fedt ud at båndet går
igen på bagsiden

Netti sagde ...

Sikke er flot kort. Det blev din far helt sikkert glad for. Jeg er helt vild med farverne det ser nemlig maritimt ud unden at være for meget. Det må jeg huske til min far engang.
Lækkert layout du har lavet. Det er SÅ flot med dannebrog.

angely sagde ...

Hvor er det bare skønt det danske kort. Og herlige skønne billder fra Sverige, tænk hvis man kunne finde samme stilhed ind i mellem :)