mandag, september 24, 2007

Fondueopskrifter - sikke et projekt


Hele week-enden og resten af denne uge har der været 5th anniversary crop på Lifetime. Ovenstående album er, hvad jeg har nået at lave i week-enden mellem travetur på Frilandsmuseet, chat på Lifetime og et hyggeligt brunch-besøg fra Emil & Trine og pigerne i går; det var alt for længe siden, men som altid havde vi en dejlig dag sammen.
Albummet skal bruges til en gave til en amerikansk scrapper, derfor er alle opskrifterne på engelsk. Jeg har brugt Basic Grey Mellow gennem hele albummet, og så er alle bogstaver og en del af detaljerne fremhævet med hvide highlights og 3d lak. Jeg har altid sådan en bittersød fornemmelse, når jeg har lavet en gave: jeg synes godt om den og er glad for resultatet, så derfor er det hårdt at give tingen væk. På den anden side er der også en grad af kartarsis i at forære noget væk; jeg har haft glæden ved at skabe det og fornøjelsen af at give det væk, og det er bedre end at albummet bliver her hos mig. Hvordan har I det med at give jeres projekter væk?
Til 5th anniversary crop på Lifetime har jeg stået for tre "undervisningsgange" med disse tre projekter:

Pumpkin Minialbum med Scenic Route papirer.
Fødselsdagskalender med Sassafras Lass papirer.
2008 lacing card kalender med Scenic Route papirer.

Det har været rigtig skægt at følge kittene blive solgt og nu se resultaterne i galleriet på Lifetime. Selvom det ikke er undervisning ansigt til ansigt, så er det virkelig en sjov oplevelse, og jeg er stolt af de endelige projekter.

2 kommentarer:

Laila sagde ...

Himmel så mycket fint du har gjort.
Roligt att se.
Kram från Laila

Cowgirl sagde ...

Wau nogle flotte farver og hvem ville ikke blive glad for sådan et album - Supgergodt gået.