mandag, november 23, 2009

Week-end i Bonn (324-326)

324: fredag den 20. november

Henover week-enden har vi haft besøg af mine forældre og min kusine, og det har været dejligt at have dem på besøg. Vi har besøgt byens julemarked, Haribo, Knauber, Edeka og hygget os med kaffe og julekager. Det har været en dejlig week-end, som jeg har nydt uden at tage kameraet frem ret meget, så der er ikke noget billede #325, desværre. Søndag nussede jeg med en julekane, som var et skægt men svært projekt at få færdigt.

326: søndag den 22. november


This week-end my parents and my cousin came down for a visit and we had a great time doing the Christmas market, candy outlet, various stores and enjoyed spending time together. I didn't get many pictures though but that is what happens sometimes.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Det ser sandelig spændende ud med den sneak-peak julekane man kan ane ;o)
Lyder til at week-end'en er nydt i fulde drag... :o)

Madeline sagde ...

Glad you all had a nice visit. Making memories is more important than taking the photos. :)

Charlie sagde ...

Ser megafin ud den kane - jeg er lige hjemkommet fra 3 dages møde i Frankfurt - eller helt præcis på hotel Kempinski Falkenstein i Königstein (Taunus området). Der var også en masse sjove juleting at se.

Netti sagde ...

Ja et komma er vigtigt; Først da jeg læste din tekst tænkte jeg: Hedder julemandens værksted Haribo? haha - jeg er vidst træt efter sommerhusscrap.
Må vi ikke se lidt mere af den kane eller er den hemmelig? Den ser i hvert fald spændende og flot ud.