torsdag, maj 31, 2007

Endnu en fødselsdag

Der er pakket med fødselsdage i denne uge, og i dag er det Julie, der fylder 25 år. Lone, Finn & jeg skal til middag hos Julie & Johannes i aften, mens Kristian skal til bestyrelsesmøde i Parknet.


Til lykke med fødselsdagen, Julie.


Kortet er inspireret af det kort, jeg lavede til Kristian tidligere på måneden. Og så har jeg endelig brugt et par af de meget glitterfyldte bogstaver; de er fine, men der er bare meget glimmer på, at det ikke er morsomt.

onsdag, maj 30, 2007

Blogudsmykning, fødselsdag med mere

Kraftigt inspireret af Marie har jeg lavet en topper til min blog med papirer fra denne måneds LM kit, som jo som bekendt kom i går. Papirerne og det ekstra er super lækkert, så det var en fornøjelse at lave en sommerlig topper.

I går gik det op for mig, at man skulle have en blogger-konto for at kommentere her på bloggen. Det har jeg nu ændret, så læg endelig en besked, hvis du kommer forbi.

Louise har fødselsdag i dag, og jeg regner med, at hun kommer forbi senere i dag for at hente en gave, jeg har liggende til hende.

Til lykke med fødselsdagen, Lus


tirsdag, maj 29, 2007

Store tanker hos en lille fyr

Jeg var fint i gang med min opgave om Benjamin Franklin, da det bankede på døren! Det var en af mine meget gode venner i rød uniform, som havde en pakke til mig. I pakken var der månedspakke fra Lifetime samt nogle forskellige ekstra ting, jeg havde bestilt. Deriblandt de nye Love, Elsie papirer. Jeg er ikke ret meget til Elise Flannigans scrapstil, men jeg havde bestilt nogle af papirer, fordi jeg forestillede mig, at det måtte være muligt at scrappe i min egen stil med hendes papirer.


Opgaven måtte lægges til side og nedenståede layout er frugten af denne dags utilsigtede scraparbejde (endnu en gang tak for lån af billede til Christian & Heidi):


Hi Susan - a post in English

Just thought I'd wave at Susan who posted a comment here yesterday by writing this post in English ;o) I do think learning Danish would be better for you than using a translating site I must admit. But I love that you come by for a visit once in a while.

Whit Monday was a day of cleaning and relaxing on Tagensvej. We got the bedroom cleared finally, and now it seems so large. At one point we are going to (re)decorate but it won't be this summer because of essays to be written and trips to be undertaken. But a clean room is second best in this case.

While Kristian slept on the sofa I did a few cards for the upcoming birthday season. This first one has no owner yet and the others I cannot show since they do have owners and I wouldn't want them to come here and see there own cards before they receive them for their birthdays.


Today no scrapping will happen here since I will be working on my Benjamin Franklin essay; on Friday I finally received the biography I needed and I will be reading that today.

Edited to add: I just got a package from Lifetime and since I have already written 2½ pages of raw text today I am taking a mid-day scrapbooking break. Hopefully I will be able to show a layout later and then return to my essay-writing.

mandag, maj 28, 2007

Ikke ret meget regn...

Vejret har ikke været smukt i pinsen, men det har heller ikke været så rædsomt, som meteorologerne truede med. Kristians fødselsdagsfrokost i går gik fint; vi grillede på terassen og sad så indenfor og spiste. Det var vældig hyggeligt med 14 mennesker i huset ;o)

Jeg har lovet at fortsætte med at lægge "ældre" layouts op, som jeg ikke har fået lagt her løbende, så I får et par stykker mere i dag.


På Lifetime havde vi et fest-udsmykningstema, hvor vi skulle lave diverse til festen: invitationer, bordkort, party favors og så videre. Med Junkitz's Extreme Boy linje som inspiration var jeg nødt til at lave et sæt til en piratfest med skattejagt. Jeg elskede skattejagt som barn, og fik helt lyst til at lave en skattejagt, da jeg havde lavet det her sæt færdigt. Måske skulle jeg overveje at lave det til min fødselsdag.


Til Norris bogen om mig udfordringer har jeg lavet det her layout om en almindelig i mit liv (eller i hvert fald om en tilfældig dag i mit liv).

lørdag, maj 26, 2007

En stor gevinst - og pinse

I går kom der mail fra troldekugler.dk og med i den mail var et link, som gjorde mig i særligt godt humør.

Jeg som ellers sjældent deltager i konkurrencer har været så heldig at vinde en guld lykkeknude til mit troldekuglearmbånd! Det er jo en fest. Kate fra LMs design team har taget billedet, og jeg holder meget af det billede. Det er så sjældent, jeg kan holde ud at se billeder af mig selv, men Kates foto af mig er en undtagelse. Og så at vinde oven i købet ;o)

Det er pinse, men der bliver vist ingen dansende pinsesol at nyde. Kristian og jeg kører på Odden i dag, for imorgen skal vi fejre Kristians fødselsdag for familien. Vi har planlagt grill, og vi holder fast ved den beslutning også selvom det skal tordne og regne imorgen; det kan bare komme an!

fredag, maj 25, 2007

Flere layouts


Christian og Heidis Bertram er seneste offer for scrapbooking, og han er bedårende. Det her billede af Heidi og Bertram er fra starten af marts, hvor Bertram var cirka 2 uger. Heidis overskud er imponerende!

Endnu et layout til Norris BOM-challenge; denne gang om mit navn. Det er Kate fra LM's design team, som har taget billedet. Det er sjældent jeg bryder mig om billeder af mig selv, men Kate gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde med billederne.

Jeg var nødt til at prøve Beshkas fantastiske blomster i lag, og det kom til at gå ud over Lene Lohmann og hendes fødselsdagskort!

Denne blog startede med at være engelsk - det er den åbenbart ikke mere. Men der skal til gengæld nok komme nogle flere layouts.

I might write a bit in English since I know some Americans that might drop by but I think I'll keep most of the blog in Danish - with a few exceptions all of which will then be in italic.

Okay, okay

Jeg får på puklen for ikke at have skrevet om vores dt-retreat og om at være kommet hjem. Jeg ER kommet hjem, og det var fantastisk skægt at møde alle de andre dt'ere. Vi snakkede, grinede og scrappede hele week-enden, og det er en fornøjelse at have lært dem at kende bedre.

Kommentar kopieret fra Rejs og Blog:

Kære Cecilie

Pøj Pøj. Må du opleve meget og passe på dig selv.

Onkel og de andre i Greve.

Opsang

Jeg har fået en opsang fra Sverige; hvis jeg ikke opdatere min blog bliver jeg fjernet fra favoritlisten. Det går ikke! Her kommer en opdatering af bloggen: jeg havde en fantastisk tur til USA og nød den udfordring og oplevelse det var at være på udebane på andres hjemmebane. Jeg glæder mig til at komme af sted igen til efteråret.

På studiefronten går det også godt. Jeg har lagt mine specialeplaner om, således at jeg nu først skriver to mindre opgaver à 25-30 sider og derefter mit speciale. Det tror jeg er godt, og den første af de mindre opgaver er undervejs.

På scrapfronten går det også derudaf med spændende nye produkter, udfordringer og opgaver. Jeg elsker at være en del af teamet på lifetime.com - jeg har lovet at vise nogle af mine nyere ting her på bloggen, og det skal jeg gøre lidt af gangen:



Det her kort fik Kristian, da vi havde været kæreste i 11 år den 11. maj. Det er lavet primært i Sassafras Lass skønne nye papirer og med deres rub-ons. Elsker de funky farver. Det er Sonya fra LM, som er inspirationen bag måden båndene er syet på. Det er en fed effekt, og det bliver ikke sidste gang, I ser det hos mig.


Det her layout er med billeder fra Lizas 12 års fødselsdag i april; jeg fatter nok ikke rigtig, at hun er 12 år. Papirerne er Junkitz Salsa Celebration, og de er bare fantastiske. Farverne er der masser af knald på og man kan da kun blive i godt humør af dem!